aan de bak 3

Alle sectoren

Er zijn AanDeBak-garanties in verschillende sectoren. Hieronder staan deze sectoren op een rij. Selecteer op een sector en/of niveau om te weten te komen welke AanDeBak-garantie bij jou past.

Techniek & Haven

De techniek is een boeiende sector waar jouw bijdrage het verschil kan maken. Het is een brede sector. Werken in de haven is techniek, maar werken bij de RET is dat ook. Want daar werk je aan het onderhoud van alle voertuigen. Hetzelfde geldt voor Defensie. Ook daar zijn veel mensen nodig voor het onderhoud van al het materieel. In de techniek is dus veel werk te vinden, het levert je een goed salaris op en er zijn veel mogelijkheden om carrière te maken of om je te specialiseren.

Meer over Techniek & Haven

Veiligheid

Werken bij de politie is elke dag anders en uitdagend. De politie speelt een hele belangrijke rol in onze maatschappij. Daar kun jij een belangrijke bijdrage aan leveren.

Meer over Veiligheid

Voedingsmiddelen technologie

De Food-sector staat bol van de techniek. Alles wat je eet of drinkt wordt eerst bereid en verpakt. Daar zit een keten van bedrijven achter. In de Food sector werk jij aan de kwaliteit, smaak, productie en verpakking van ons eten. Krijg jij al trek in zo'n baan?

Meer over Voedingsmiddelen technologie