AdB-garantie politie TROTS

Gegarandeerd aan de bak bij een werkgever

Een goede opleiding die leidt naar een goed betaalde baan. Dat willen we allemaal voor onze kinderen. Met de AanDeBak-garantie krijgen jongeren in Rotterdam-Zuid de mogelijkheid om dat waar te maken.

Hieronder leggen we uit wat een AanDeBak-garantie is, wie in aanmerking komt en hoe je deze baangarantie kan bemachtigen. Nieuwsgierig? Lees hieronder verder!

Samra's verhaal

Andrej en Usri's verhaal

Abdoe's verhaal

Een AanDeBak-garantie: wat is het?

Met een AanDeBak-garantie is uw kind al bij de start van de mbo-opleiding het zeker van een baan. Werkgevers die zich hebben aangesloten bij de AanDeBak-garantie staan hier voor garant. Het enige dat uw zoon of dochter moet doen is de opleiding afmaken. Vervolgens kan uw kind zonder sollicitatiegedoe aan de slag na (of soms zelfs al tijdens) hun opleiding. Mét een lekker salaris!

Wie kan een AanDeBak-garantie krijgen?

De AanDeBak-garantie is exclusief voor leerlingen die in Rotterdam-Zuid wonen en die een opleiding kiezen in kansrijke sectoren als techniek, haven, food, zorg, transport & logistiek, installatie & metaal, politie, defensie en kinderopvang.

Hoe krijg je een AanDeBak-garantie?

Uw kind wordt bij de start van een mbo-opleiding in een van de kansrijke sectoren gewezen op de AanDeBak-garantie. Meer weten? Neem contact op via onderstaande knop.

Open dagen

Een open dag helpt te bepalen of de opleiding en school bij uw kind past. Zo'n bezoek helpt uw kind bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vindt u alle open dagen van mbo-opleidingen met een AanDeBak-garantie. Ouders zijn meer dan welkom!

Waar kan uw kind aan het werk met een AanDeBak-garantie?

Bij welke opleidingen krijgt uw kind een AanDeBak-garantie?