AdB-garantie politie TROTS

Gegarandeerd aan de bak bij een werkgever

Het is voor uw kind belangrijk een goede opleiding te volgen die leidt naar een goed betaalde baan. Met de AanDeBak-garantie krijgen kinderen van Rotterdam-Zuid een steun in de rug om die beide dingen waar te maken.
Hieronder leggen we uit wat een AanDeBak-garantie is, wie in aanmerking komt voor een AanDeBak-garantie, en hoe je deze baangarantie kan bemachtigen. Nieuwsgierig? Lees hieronder verder!

Samra's verhaal

Andrej en Usri's verhaal

Abdoe's verhaal

Een AanDeBak-garantie: wat is het?

Met een AanDeBak-garantie heeft een leerling al bij de start van de mbo-opleiding het vooruitzicht op een baan. Werkgevers die zich hebben aangesloten bij de AanDeBak-garantie staan hier voor garant. Het enige wat de leerling moet doen is de opleiding afmaken. Ze kunnen vervolgens zonder sollicitatiegedoe aan de slag na (of soms zelfs al tijdens) hun opleiding. Mét een lekker salaris!

Wie kan een AanDeBak-garantie krijgen?

De AanDeBak-garantie is exclusief voor leerlingen die in Rotterdam-Zuid wonen en die een kansrijke opleiding kiezen in de techniek, haven, food, zorg, transport&logistiek, installatie&metaal, politie, defensie, kinderopvang.

Hoe krijg je een AanDeBak-garantie?

Leerlingen worden bij de start van hun opleiding in een van de kansrijke sectoren gewezen op de AanDeBak-garantie. Meer weten? Neem contact op via onderstaande knop.

Open dagen

Een open dag helpt te bepalen of opleiding en school bij uw kind zou passen. Het bezoeken van zulke dagen helpt uw kind bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vindt u alle open dagen van mbo-opleidingen waar bij de start van de opleiding die aansluiten een AanDeBak-garantie wordt gegeven.

Waar kan uw kind aan het werk met een AanDeBak-garantie?

Bij welke opleidingen krijgt uw kind een AanDeBak-garantie?