Operator C

Aan de bak in de Operator C? Kan gewoon!

Het is altijd een kwestie van een paar makkelijke stappen om jouw AanDeBak-garantie te fixen! Iedere werkgever of sector heeft alleen nét andere stappen. Daarom hebben we alle AanDeBak-garanties hiernaast op een rijtje gezet. Klik op een sector of werkgever hiernaast om te downloaden en te zien wat je precies moet doen om die AanDeBak-garantie voor jezelf veilig te stellen.

Wat je krijgt:

Als je één van de opleidingen hieronder kiest, kom je gelijk in dienst bij een bouw- of infrabedrijf. Geen moeilijke sollicitatie toestanden voor jou. Je krijgt vanaf moment 1 een leerwerkbaan en dus ook direct salaris! We vragen in ruil daarvoor van jou alleen dat je 100% je best doet. Dat betekent je iedere dag inzetten en afspraken nakomen, met andere woorden: je gewoon gedragen zoals het hoort op het werk.

Zo werkt het:

1. Profielkeuze

Kies in het tweede jaar vmbo voor het BWI-profiel.

2. Inschrijven

Schrijf je in bij het Techniek College Rotterdam voor een opleiding in de bouw en infra en meld bij Rijnmond Bouw rijnmond-bouw.nl of SPG Infra spg-infra.nl dat je je hebt ingeschreven voor een opleiding in de bouw en infra. Zij regelen voor jou die leerwerkplek!

3. Aan de bak!

Je hebt direct een leerwerkplek en ontvangt een lekker salaris!

Deze opleidingen doen mee: