AandeBak-garantie politie (3)

Wat is een AanDeBak-garantie?

Een AanDeBak-garantie geeft jongeren uit Rotterdam-Zuid een vliegende start op de arbeidsmarkt. Al bij de start van hun mbo-opleiding hebben ze de garantie dat ze aan het eind van die opleiding een baan hebben bij een van de werkgevers die zich hebben aangesloten bij het Nationaal Programma Rotterdam Zuid. Inmiddels doen ruim 100 bedrijven in 8 sectoren mee. Jaarlijks zijn er nu ruim 700 AanDeBak-garanties beschikbaar.

Voordelen van de AanDeBak-garantie

Gegarandeerd werk na en soms al tijdens de mbo-opleiding.

Vooruitzicht op een goed salaris en in sommige gevallen ook bijkomende voordelen als gratis rijbewijs, vergoeding studiekosten en toeslagen en bonussen.

De werkgever kiest al bij de start van de mbo-opleiding voor de jongere van Zuid met een AanDeBak-garantie op zak.

Een boost voor het zelfvertrouwen van jongeren van Zuid: werkgevers zitten om hen te springen. 

Vooruitzichten op een duurzame baan, maar ook op mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Docenten

Met lob-activiteiten investeren alle scholen in Rotterdam-Zuid in de toekomst van jongeren. Bijvoorbeeld met speciaal ontwikkeld lesmateriaal. Klik hieronder voor meer informatie.

Ouders

Als ouder wilt u het beste voor uw kind. De keuze voor een opleiding waarmee goedbetaald werk is te vinden, is belangrijk. Hoe kan de AanDeBak-garantie helpen? Klik hieronder voor meer informatie.

Werkgevers

De AanDeBak-garantie biedt veel voordelen voor werkgevers. Ruim 100 werkgevers doen al mee. Ook meedoen? Kijk op de pagina voor werkgevers. Klik hieronder voor meer informatie.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de AanDeBak-garantie? Neem contact op met Thomas Ebeltjes via T.Ebeltjes@Rotterdam.nl