Alle ADB-garanties folder

Leerlingen bij u aan de bak? Sluit u aan!

Steeds meer werkgevers bieden AanDeBak-garanties van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). De AanDeBak-garantie is een werkgarantie voor jongeren uit Rotterdam-Zuid die een kansrijke opleiding kiezen. Inmiddels staan diverse werkgevers in de regio Rotterdam garant voor meer dan 800 AanDeBak-garanties per jaar.

Garantie op goed opgeleid personeel

Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) bouwt aan duurzame relaties tussen Rotterdamse werkgevers en starters op de arbeidsmarkt. Hierbij wordt gekozen voor werkgevers die op de lange termijn de beste arbeidsperspectieven hebben: zorg, bouw&infra, defensie, techniek, politie, haven, kinderopvang, food, transport&logistiek, installatie&metaal. Het mes snijdt aan twee kanten: jongeren krijgen een mooie start op de arbeidsmarkt en werkgevers zijn gegarandeerd van goed opgeleid personeel.

Voordelen

Naamsbekendheid bij een grote groep schoolgaande jongeren (ongeveer 1200 per leerjaar)

Gemotiveerde jongeren die weten wat een beroep inhoudt en daardoor ook beter onderbouwde beroepskeuzes maken

Relatief lage investeringen

Een netwerk met alle scholen en schoolbesturen die actief zijn in Rotterdam-Zuid

Meedoen is maatwerk. Instappen kan al met een beperkt aantal garanties per jaar.

Een mooie manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO)

Welke bedrijven doen er al mee?

Veel bedrijven in de kansrijke sectoren in de Rotterdamse regio zien de voordelen en doen mee met de AanDeBak-garantie. Kijk hieronder om te zien welke dat zijn.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een AanDeBak-garantie voor uw bedrijf? Neem contact op met Thomas Ebeltjes via T.Ebeltjes@Rotterdam.nl